Eerste Hulp bij Stemwijzeruitslag

Eerste Hulp bij uitslag Stemwijzer.jpgmaandag 18 maart 2019 09:39

Nietsvermoedend vulde je de Stemwijzer in. En toen kwam daar opeens ChristenUnie uit… Wat nu?!
Laat je ogen rustig uit tollen. Kalmeer je ademhaling. Als christenen zeggen we dan: er is hoop!

Punt is: blijkbaar zijn wij het behoorlijk eens en hebben we ongeveer hetzelfde plaatje voor ogen als we denken aan de toekomst van onze provincie en ons land. Dat is hoopvol. Jij had niet verwacht op de ChristenUnie uit te komen, toch delen we een visie voor dit land.

We werken als ChristenUnie vaak samen met mensen uit heel andere achtergronden. Het gaat ons om de inhoud. Als je vergelijkbare idealen hebt, stap over eventuele vooroordelen heen en help je dit land verder!

Straks na de verkiezingen moeten waarschijnlijk vier, vijf of zelfs zes partijen een coalitie vormen om onze provincie te besturen. Bij veel mogelijke samenstellingen zit de ChristenUnie. Ook landelijk maken we deel uit van het kabinet. Met onze vijf Tweede Kamerzetels en drie bewindspersonen maken we het verschil en bouwen we aan de toekomst van ons land. En in de afgelopen 1,5 jaar konden we heel veel concrete resultatenboeken

Klinkt goed? Kijk hier voor onze Zeeuwse standpunten & de Kandidaten van ChristenUnie Zeeland.

Een stem op de ChristenUnie telt driedubbel en dwars mee. Je stemt namelijk niet alleen voor de provincie, maar ook indirect voor de Eerste Kamer. Bovendien kun je ook gelijk stemmen voor de Waterschapsverkiezingen in Zeeland. Dus 3x invloed!

Het is misschien niet in alle gezelschappen even stoer om te zeggen dat je ChristenUnie stemt, maar hé, het is ook wel weer prettig eigenwijs.

 

« Terug

Reacties op 'Eerste Hulp bij Stemwijzeruitslag'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.