Jaarverslag CvdK

maandag 28 januari 2013 08:55

In januari is het jaarverslag van de CvdK uitgegeven. Aangezien dit het laatste jaarverslag van de huidige commissaris (Karla Peijs) is vond de ChristenUnie het een geschikt moment om een korte terugblik te doen.

Mevrouw de voorzitter,

De fractie van de ChristenUnie heeft met veel waardering het jaarverslag van de commissaris gelezen. Het jaarverslag kijkt terug op het afgelopen jaar is zeker ook een terugblik op de afgelopen periode..

Als we kijken naar de jaarverslagen van de afgelopen 6 jaar, dan willen we een hier een groot compliment voor geven. U heeft het jaarverslag persoonlijke gemaakt door de noten.  En laat ik maar eerlijk zijn, die las ik altijd als eerste, en menigeen zal dat herkennen. Het resultaat was de afgelopen jaren een heel leesbaar stuk, daarmee heeft u inzichtelijk gemaakt voor de burger wat uw bezigheden en activiteiten zijn.  Dit helpt zeker met het verkleinen van de kloof tussen politiek en burger. Daarmee is het jaarverslag wat de fractie van de ChristenUnie betreft beslist meer dan een verplicht nummer.

U sluit het jaarverslag met een kort Terugkieke. (een ander programma van onze Zeeuwse Omroep). Voorzitter, daaruit blijkt veel liefde voor het Zeeuwse en de Zeeuwen. En dat is wederzijds, ook al blijkt dat niet altijd uit reacties op regionale digitale Klaagmuren. We zullen ons Zeeuwse Peijsje nog gaan missen.

Dank u.

« Terug

Reacties op 'Jaarverslag CvdK'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.