Het heeft er om gespand

Groepsportret6.headerdonderdag 03 maart 2011 16:26

Beste ChristenUnie vrienden,

Allereerst: U allen die op de ChristenUnie gestemd heeft: ontzettend bedankt voor uw stem! De ChristenUnie kandidaten hebben zich de afgelopen tijd gesteund geweten door gebed en zijn dankbaar voor de uitkomst. De ChristenUnie is in Zeeland weliswaar van 3 naar 2 zetels gegaan, maar dit neem niet weg dat we de 7965 mensen niet dankbaar zijn voor hun stem!

In 2007 kreeg de ChristenUnie nog zo een 12.000 stemmen, en daarom vragen de kandidaten zich af : wat hadden we anders kunnen doen, waar heeft onze achterban nu wèl op gestemd, hebben zij hun stem misschien verloren laten gaan? Maar vooral: hoe kunnen wij het volgende keer anders doen ? Wat is precies de reden van dit grote verlies aan stemmen? Landelijk heeft de ChristenUnie een behoorlijk verlies gehad, waarom deze tendens?

 Verlies van een zetel betekent dat wij ons Christelijk geluid in Zeeland minder kunnen laten horen… minder van invloed kunnen laten zijn…

Tòch zien zowel Arjan Beekman als Paul Colijn, de lijsttrekker en nummer 2 van de lijst, het als een enorme uitdaging om de komende vier jaar de 3e zetel weer terug te verdienen. Dit niet met mooie praatjes, maar met daden, betrouwbaarheid, rechtvaardigheid en hart voor de inwoners van Zeeland. Duidelijkheid naar de burger toe, doorzichtig zijn en misschien ook wel wat meer zichtbaar zijn… want de burger ziet niet altijd wat er nu precies in de Provinciale Staten gebeurt, het meeste werk gebeurt namelijk achter de schermen. Dat er hard gewerkt zal moeten worden de komende vier jaren is een feit, er staat de Provinciale Staten heel wat te wachten ! Hoe de coalitie er uit zal zien is nog niet bekend, wij zullen u via de website hiervan de komende dagen op de hoogte houden.

 

« Terug

Reacties op 'Het heeft er om gespand'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.