VERKIEZINGEN 9 JUNI 2010 "IK DOE MEE"

Ik doe mee bannermaandag 03 mei 2010 08:37

De ChristenUnie kan in verkiezingstijd alle hulp gebruiken, of het nu gaat om financiële steun, een helpende hand of het vergroten van onze zichtbaarheid! Wil je meedoen, dan kun je dat via deze pagina op meerdere manieren doen.

Ik word vrijwilliger

Ik word vrijwilligerAls campagnevrijwilliger staat jouw aanbod centraal. Eenmalig of vaker. In je eigen woonplaats of landelijk. Het kan allemaal. Een ieders inzet is welkom! Daar maken wij graag gebruik van.

Ik word vrijwilliger >>

 


Ik geef een gift

Ik geef een giftCampagne voeren kost altijd veel geld. Wil jij de ChristenUnie ondersteunen met een gift? Klik dan verder en help de ChristenUnie om een nog betere campagne te bekostigen! Alvast hartelijk bedankt!

Ik geef een gift >>

 


Ik collecteer online

Ik collecteer onlineWil jij geld ophalen voor de ChristenUnie? Collecteer dan online bij je vrienden en kennissen om een bijdrage te leveren aan de campagnekas!

Ik collecteer online >>

 

 


Ik word lid

Ik word lidBen jij uit ChristenUniemateriaal gesneden? Schroom niet en word lid van de partij! Ontvang het partijblad, kom eens op een ChristenUniebijeenkomst of -congres. Stem ook in ledenpeilingen en blijf op de hoogte via de landelijke nieuwsbrief.

Ik word lid >>

 


Ik bid voor de ChristenUnie

Ik bid voor de ChristenUnieDe ChristenUnie vertrouwt op God. Bid met ons dat wij het vertrouwen niet beschamen, maar samen, sterk en vererend onze God mogen dienen. Ook in de politiek, juist in de politiek. Want daar staan wij voor. Bid met ons mee voor de verering van God in onze samenleving.

Ik bid voor de ChristenUnie >>

 


Ik blijf op de hoogte van de ChristenUnie

Ik blijf op de hoogte van  de ChristenUnieZeker tijdens de verkiezingen wil de ChristenUnie wat van zich laten horen. Wil je weten wat wij nu allemaal te zeggen hebben? Hoor het hele verhaal via de ChristenUnie nieuwsbrief. Met de verkiezingsbrief krijg je het belangrijkste nieuws overzichtelijk aangeboden, zonder dat je platgespamd wordt of zelf de touwtjes nog moet vastknopen. Schrijf je nu in!

Ik blijf op de hoogte van de ChristenUnie >>


Ik kom met een groep naar de Kamer

Ik kom met een groep naar de KamerOok in verkiezingstijd ontmoeten wij graag groepen in de Tweede Kamer. Stel een groep samen en maak een Retourtje Den Haag. Wij zorgen voor een boeiend programma, waaronder een ontmoeting met een Kamerlid.

Ik maak met een groep een Retourtje Den Haag >>

 


 

« Terug

Reacties op 'VERKIEZINGEN 9 JUNI 2010 "IK DOE MEE"'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.