Rachel Blok nieuw statenlid.

Rachel Blokdinsdag 24 april 2007 22:09

Rachel Blok word met haar 22 jaar het jongste statenlid van Zeeland. Ze is blij verrast en ziet erg uit naar haar nieuwe uitdaging. Ze hoopt vrijdag beedigd te worden in verband met Jaap van Ginkel die dan in het college van Gedeputeerde Staten gekozen hoopt te worden.

Wat een week..!
 
De college onderhandelingen zijn rond en de persconferentie is achter de rug. Het nieuws is aan de inwoners van Zeeland bekendgemaakt en aanstaande vrijdag worden de nieuwe gedeputeerden beëdigt en daarmee ook de vervangende Statenleden...
 
… en daar ben ik er één van! Ongeloof was mijn eerste reactie toen Jaap van Ginkel me opbelde met de mededeling dat we betrokken waren bij de college onderhandelingen. Het duurde even tot het nieuws tot me door drong en vooral de gevolgen die zou hebben! Het was natuurlijk nog even afwachten of er inderdaad een akkoord bereikt zou worden, dus dat was voor mij wel heel spannend. Ik had er helemaal niet meer op gerekend dat ik statenlid zou worden, die hoop was na de verkiezingen vervlogen.
Hoe meer ik er in de afgelopen week over na heb gedacht hoe leuker ik het ga vinden en hoe meer zin ik er in krijg. Ik zie het echt als een uitdaging en ook een roeping om hier iets goeds van te maken. Daarnaast vind ik het ontzettend spannend en dat zal het ook nog wel even blijven. Dit komt omdat ik nog jong ben en ook relatief onervaren, maar gelukkig durf ik dat ook aan mezelf én anderen toe te geven. Ik denk dat het belangrijk is dat ik daar ook eerlijk in ben. Ik ben heel blij om te weten dat ik mensen achter me heb staan waar ik altijd langs kan gaan voor goede raad, kennis of om even mijn verhaal kwijt te kunnen.
Als ik terug kijk op de ontwikkelingen van de afgelopen tijd denk ik dat we onszelf gezegend mogen weten en dit ten goede moeten benutten!

« Terug

Reacties op 'Rachel Blok nieuw statenlid.'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.