Verkiezingsavond ChristenUnie

donderdag 01 maart 2007 23:00

Gisteren de provinciale avond van de ChristenUnie in Goes, het was een leuke en geslaagde avond. En als je zelf mee helpt organiseren dan weet je pas hoeveel er toch stiekem bij komt kijken. Het was dan toch een hele opluchting om zulke positieve reacties te horen.

Een oud- leerling van me Leendert intervieuwde kort de eerste 5 kandidaten. Hij had zich goed voorbereid en wist grappige, verrassende en actuele vragen op een goede manier af te wisselen. Hij vond het zelf ook behoorlijk spannend maar het ging erg goed. Daarna gaf Jaap een beeld van het beleid wat de ChristenUniefractie de komende periode voorstaat. Na de pauze hebben we over een heel aantal onderwerpen met elkaar van gedachten gewisseld. Van kernenergie tot ziekenhuizen en van openbaar vervoer tot industrieterreinen. Na afloop was het goed om elkaar te ontmoeten onder het genot van een goed glas.

De spanning stijgt wel nu we dichter de datum van de verkiezingen naderen moet ik eerlijk toegeven. De folder wordt behoorlijk verspreid en blijkbaar goed gelezen. Op school krijg ik van allerhande leerlingen reacties. Dat is wel erg leuk. De datum van 7 maart komt steeds dichterbij. Een ding weet ik wel, we vormen een leuk en hecht team als eerste vijf. Ik hoor ook dat dit gezien wordt, en daar ben ik blij mee.

Morgen in Yerseke een flyeractie samen met Andries. En s'middags denk ik het ruime sop maar eens op te gaan zoeken, want daar ben ik de laatste tijd niet aan toegekomen.

« Terug

Reacties op 'Verkiezingsavond ChristenUnie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.