Eerste verkiezingsbijeenkomst.

vrijdag 16 februari 2007 22:47

De eerste verkiezingsbijeenkomst was een thuiswedstrijd in de gemeente Reimerswaal. Het was voor mij wel bijzonder om te bedenken dat we vorig jaar rond deze tijd de aftrap hadden voor de gemeentelijke campagne.

Ik heb aan Reimerswaal heel veel te danken, ik weet nog hoe ik als 17 jarige on-officieel (want je mag pas op je 18e lid worden)  secretaris geworden ben. Kort daarna de eerste verkiezingen waar we onze eerste zetel haalden. Hoe ik als commissielid Financieen en later als raadslid mijn eerste politieke ervaring opgedaan heb. Ik ben Reimerswaal heel dankbaar voor de ruimte die me steeds geboden is, de mogelijkheden en vooral voor het vertrouwen. In het bijzonder ook Andries Jumelet die me heel veel ruimte en kansen gegeven heb tijdens mijn raadsperiode. Het was goed om te merken dat ze me ook in deze campagne voluit steunen.

Er is uitgebreid gesproken over ontpolderen en de WCT. We hebben als statenfractie nog eens uitgelegd hoe we daarin staan. Dat we een duidelijke lijn gekozen hebben en daaraan vasthouden. Dus geen ontpoldering tenzij dit noodzakenlijk is voor de veiligheid, en geen WCT gezien de grote gevolgen voor het achterland. Wat dat betreft word de provincie ingehaald door de ontwikkelingen omdat Verbrugge in de haven een terminal gaat aanleggen. Wat al heel wat gevolgen heeft voor ons Zeeuwse land.

Komende week staat er een bijeenkomst gepland in Schouwen. Ik heb de smaak te pakken en zie ernaar uit.

 

« Terug

Reacties op 'Eerste verkiezingsbijeenkomst.'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.