Even voorstellen...

Marleen.jpg
CU-ImpactLogo-in-cirkel-RGB.png
Door Webredactie Zeeland op 12 juni 2020 om 19:32

Even voorstellen...

Mijn naam is Marleen Remijnse-Tamerius. Ik ben 44 jaar oud en getrouwd met Clement. Samen hebben we 6 kinderen en wonen we met veel plezier in de binnenstad van Middelburg, in het hart van onze mooie provincie. Zo’n 11 jaar geleden zijn we vanuit Zeeuws-Vlaanderen hiernaartoe verhuisd. Daarvoor zijn  we beiden geboren en getogen in Ridderkerk onder de rook van Rotterdam. Voor mijn studie gezondheidswetenschappen heb ik tussendoor nog zo’n 4 jaar in Nijmegen gewoond.

De afgelopen maanden stond de wereld op z’n kop. Er is veel gebeurd en veranderd. Naast de veranderingen die er zijn als gevolg van het coronavirus, is er bij de Statenfractie van de ChristenUnie ook een wissel van de wacht geweest: Eva van Dijke is gestopt met haar werk als fractiemedewerker en ik heb het in april van haar overgenomen. Wat een gekke tijd om te starten met een nieuwe baan! Wat vreemd om een nieuwe wereld in te stappen die op dit moment volledig ‘digitaal’ is. Om mensen te ondersteunen die ik nog steeds niet ‘in het echt’ heb ontmoet… Daarbij bleek ik anders dan verwacht juist mínder tijd te hebben voor mijn nieuwe baan. Ineens had ik een huis vol kinderen, ‘thuis op school’.

Nu de omstandigheden weer wat gewoner worden, zie ik er naar uit om de fractieleden verder te ondersteunen in hun werkzaamheden, zodat zij  zichtbaar en actief de waarden van de ChristenUnie kunnen uitdragen. En zo ook samen bezig zijn in Gods Koninkrijk. De komende tijd hoop ik me daar verder in te bekwamen en op toe te leggen!

Deel dit bericht